Parturi-kampaamo Hyvän olon Asema

Henkilökunta

Employee picture

Sanna

Hei, olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2001 Oulusta. Viime vuosina olen pitänyt ammattitaitoa yllä useammilla koulutuksilla. Värjäyksistä teen mielelläni monipuolisesti vaalennuksista ja raidoituksista, tummiin sekä monisävy värjäyksiin. Parturi-kampaamossa käyttöaineina on Wellan tuotteet. Kynsien tekemisen olen aloittanut 2004. Tällä hetkellä käytössä on FantasyNails tuotteet. Valikoimassa on rakennekynnet ja oman kynnen vahvistukset. Teen myös ripsipidennyksiä, kestotaivutuksia sekä kulmien laminointia. Tervetuloa!

Employee picture

Annika

Moikka! 🤍 Olen Annika, pian 29 vuotta täyttävä parturi-kampaaja, kotoisin olen Kärsämäeltä ja nyt paluumuuton myötä aloitan työskentelyn Hyvän olon Asemalla. Parturi-kampaajan töitä olen tehnyt reilun kolmen vuoden ajan. Parasta tässä työssä on sen vaihtelevaisuus, ja se että lopputuloksen näkee heti. Sekä luonteeltani, että työskennellessäni olen rauhallinen ja tarkka. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni 🤍

Lahjakortit

Ajanvaraus

Täältä voit valita itsellesi haluaamaasi palveluun sopivan ajankohdan. Annika Hintsala aloittaa parturi-kampaajana heinäkuussa. Peruutusehdot: Peruuttamatta jätetystä tai alle 24h perutusta ajasta veloitamme 50% varatun palvelun hinnasta.

Yhteystiedot

Sijainti

 Parturi-kampaamo Hyvän olon Asema

 +3584578704413

 Aleksintie 2 lh7 86710 Kärsämäki

Hinnasto

HiustenleikkauksetHinta alk.
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
30,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
15,00 €
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
44,00 €
Kampaamo, tasausleikkaus
30,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
50,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
15,00 €
Lasten hiusten leikkaus alle 6v
20,00 €
Lasten hiusten leikkaus 7-10v
25,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Kiiltosävytys/ kevytväri ja leikkaus
93,00 €
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
79,00 €
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
99,00 €
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
90,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
110,00 €
Moniväri
Monivärivärjäys. Sisältää pesun.
110,00 €
Moniväri ja leikkaus
Hiukset värjätään useammalla värillä. Esim tummaa tyvelle ja raitoja pituuteen.
130,00 €
Huppuraidat ja leikkaus lyhyet hiukset
Sisältää wellablexin ja sävytyksen.
130,00 €
Osaraidat ja leikkaus
Folioilla toteutetut raidat osaan hiuksista. Esim pitkiin/keskipitkiin hiuksiin hiusrajoille ja jakauksen kohdalle tai koko päähän harvakseltaan. Hinta sisältää raitojen sävytyken ja wellablexin väriaineen seassa. Mikäli haluat tehohoidon kaikkiin hiuksiin valitse lisäpalveluista. Ilman leikkausta -20€
120,00 €
Raidat ja leikkaus
Koko pään tiheä raidoitus haluttuun lopputulokseen sopivalla tekniikalla (esim. ohutta raitaa tai airtouch). Sisältää sävytyksen ja wellablexin värimassan seassa. Miläli haluat tehohoidon kaikkiin hiuksiin, valitse lisäpalveluista. Ilman leikkausta -20€
150,00 €
Tyvikasvun vaalennus ja leikkaus
Tyvikasvun (1-2cm) vaalentaminen+wellablex ja koko pituuden sävytys. Paras vaalennustulos saadaan 1-2cm tyvikasvulla. Yli 3cm tyvikasvun hinnoitellaan koko pään vaalennuksen mukaan.' Ilman leikkausta -20€
120,00 €
Koko pään vaalennus ja leikkaus
Koko pään vaalennukset vain soittamalla. Veloitus tuntiveloituksen mukaan 60€/h. Aikaa varataan 3-5 tuntia hiuksen pituudesta riippuen. Suurissa värinmuutoksissa ole yhteydessä liikkeeseen ennen ajan varausta, niin varmistetaan sinulle oikea palvelu ja riittävän pitkä aika. Hinta sisältää wellablex käsittelyn. Hiusten iso värinmuutos on aina pidempi projekti. -Yli 3cm tyvikasvun vaalennukset. -Suuret värin muutokset koko pään vaalennuksella tummasta vaaleampaan.
180,00 €
PermanentitHinta alk.
Pyörteen tai otsahiusten muotokäsittely+leikkaus
Muutama puola (n. 3-5kpl) takaraivolle tai otsahiukseen helpottamaan hiusten laittoa ja antamaan kohotusta.
60,00 €
Osapermanentti ja leikkaus
Lyhyet hiukset kihara/muotokäsittely päälliosaan.
90,00 €
Muotokäsittely ja leikkaus lyhyet hiukset
Muotokäsittely tehdään isoilla puolilla ja muotokäsittely aineella.
90,00 €
Muotokäsittely ja leikkaus keskipitkät hiukset
Muotokäsittely tehdään isoilla puolilla ja muotokäsittely aineella.
125,00 €
Permanentti ja leikkaus lyhyet hiukset
Permanentti tehdään pienemmillä puolilla ja napakampi kihara.
120,00 €
Permanentti ja leikkaus, keskipitkät hiukset
Hiusten pituus hartioiden yläpuolelle. Permanentti tehdään pienemmillä puolilla ja napakampi kihara.
155,00 €
Permanentti ja leikkaus, pitkät hiukset
Hartioiden alapuolelle/ lapaluun yläpuolelle ylettyvät hiukset. Permanentti tehdään pienemmillä puolilla ja napakampi kihara.
200,00 €
Spiraali kihara
Spiraali permanentti tunti veloituksen mukaan, 60€/h. Varattavissa vain soittamalla. Pitkän hiuksen spiraali kiharaan menee noin 5h aikaa. Riippuen pituudesta ja paksuudesta.
60,00 €
KynnetHinta alk.
Rakennekynnet uudet
Uudet rakennekynnet Max pituus hieman yli sormenpään Hintaan kuuluu: - yhdellä värillä kokoväri kaikkiin kynsiin. Mikäli haluat ranskalaisen manikyyrin/ moniväriset tai koristeluja lisäksi valitse ne lisäpalveluista. Pidemmät kynnet +10€ Rakennekynnet muotoillaan muottien avulla geelillä haluttuun pituuteen. Rakennekynsien ikäraja 16 vuotta.
95,00 €
Rakennekynnet huolto
Rakennekynsien huolto 3-5vkoa edellisestä laitosta. Hintaan kuuluu: - Max pituus hieman yli sormenpään. - yhdellä värillä koko väri kaikkiin kynsiin - Kahden kynnen korjaus tarvittaessa. Jos haluat esim kahta tai useampaa väriä. Valitse koristelusta lisäpalvelu "koristelut lisäpalveluista. Lisäpituus lisäpalveluista. Huolto sisältää 2 rikkoontuneen kynnen korjauken. Jos enemmän muodon korjauksia tai rikkoontuneita +2€/kpl. Rakennekynsien ikäraja 16 vuotta.
70,00 €
Kestolakkaus uudet/huolto
Kestolakkaus oman kynnen pituuteen yhdellä värillä 50€ Kestolakkaus vahvistuksella antaa hieman vahvuutta omalle kynnelle. Yhdellä värillä. 55€ Huoltoväli 3 viikkoa. Koristelut ja ranskalainen/babtboomer lisäpalveluista.
50,00 €
Kestolakkaus xtend vahvistuksella
xtend on vahvempi mitä kestolakka ja kevyempi mitä rakennekynsi geeli. Tällä geelillä voidaan myös jatkaa pari milliä.
60,00 €
Rakennekynsien poisto
Rakennekynnet poistetaan hellävaraisesti viilaamalla. Suosittelen rakennekynsien poiston jälkeen kestolakkaus geeliä vahvistamaan omaa kynttä.
30,00 €
Kynnen korjaus
Yhden kynnen korjaus rikkoutuneen tilalle.
15,00 €
Kestolakkauksen poisto
25,00 €
RipsipidennyksetHinta alk.
Ripsipidennykset uudet klassinen
Uudet klassiset ripsipidennykset. Klassisessa pidennyksessä käytän flat kuitua, joka on tyvestä leveämpi (antaen ripsirajaan tummuutta) ja kapenee latvaan. Latvasta kuitu on kaksihaarainen antaen pehmeyttä. Ripsipidennysten ikäraja 16 vuotta.
110,00 €
Ripsipidennys, uudet volume/hyprid
Volume ripsien pidennys, jossa yhteen omaan ripseen liitetään ohuista ripsikuiduista tehty viuhka. Käytän valmisviuhkoja. Hybrid ripsistä on molempia tekniikkaa, volume ja klassista. Ripsipidennysten ikäraja 16 vuotta.
130,00 €
Ripsihuolto 1h
Koskee kaikkia pidennyksiä: klassinen, volume ja hyprid. Volume ripsien pidennys, jossa yhteen omaan ripseen liitetään ohuista ripsikuiduista tehty viuhka. Hybrid ripsistä on molempia tekniikkaa, volume ja klassista Klassisessa pidennyksessä käytän flat kuitua, joka on tyvestä leveämpi (antaen ripsirajaan tummuutta) ja kapenee latvaan. Latvasta kuitu on kaksihaarainen ja tuo pehmeyttä. Ripsipidennysten ikäraja 16 vuotta.
65,00 €
Ripsihuolto 1h 30min
Koskee kaikkia pidennyksiä: klassinen, volume ja hyprid. Volume ripsien pidennys, jossa yhteen omaan ripseen liitetään ohuista ripsikuiduista tehty viuhka. Hybrid ripsistä on molempia tekniikkaa, volume ja klassista Klassisessa pidennyksessä käytän flat kuitua, joka on tyvestä leveämpi (antaen ripsirajaan tummuutta) ja kapenee latvaan. Latvasta kuitu on kaksihaarainen antaen pehmeyttä. Ripsipidennysten ikäraja 16 vuotta.
75,00 €
Ripsihuolto 2h
Koskee kaikkia pidennyksiä: klassinen, volume ja hyprid. Volume ripsien pidennys, jossa yhteen omaan ripseen liitetään ohuista ripsikuiduista tehty viuhka. Hybrid ripsistä on molempia tekniikkaa, volume ja klassista Klassisessa pidennyksessä käytän flat kuitua, joka on tyvestä leveämpi (antaen ripsirajaan tummuutta) ja kapenee latvaan. Latvasta kuitu on kaksihaarainen antaen pehmeyttä. Ripsipidennysten ikäraja 16 vuotta.
95,00 €
Kestotaivutus ja kulmien laminointiHinta alk.
Ripsien kestotaivutus
YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Taivutus kestää 6-8viikkoa.
75,00 €
Kulmien laminointi
YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.
45,00 €
Ripsien ja kulmien kestotaivutus/laminointi
YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Taivutus kestää 6-8viikkoa. YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.
95,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
30,00 €
HiushoidotHinta alk.
Tehohoito
Hiuksillesi sopiva tehohoito: -Fusion Amino Refiller tehohoito auttaa suojaamaan hiuksia kampaamisesta johtuvalta katkeilulta ja mekaanisilta vaurioilta. Se tunkeutuu syvälle hiuksen kuitukerrokseen täyttäen sen ja tekee hiuksista uudistuneen ja sileän tuntuiset. -WellaBlex :Auttaa korjaamaan hiusten sisäisiä sidoksia (rakenne) ja tekee hiuksista vahvemmat vaalennus ja värikäsittelyjen aikana ja niiden jälkeen. Lisäksi se varmistaa täydelliset vaalennus ja värjäystulokset. Wellaplexiä käytetään vaalennus ja värikäsittelyjen yhteydessä tai erillisenä tehohoitona. N°1 Bond Maker auttaa korjaamaan hiusten sisäisiä sidoksia vaalennus tai värjäyskäsittelyn aikana.
35,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
25,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €